Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Județeană de Fotbal va organiza pentru al șaselea an consecutiv un campionat de futsal la nivelului județului Suceava. Competiția este destinată celor 34 de echipe din Liga a IV-a și Liga a V-a și va debuta la sfârșitul lunii ianuarie, cu primul turneul zonal.

“Campionatul Județean de Futsal a prins neașteptat de bine. Primele cinci ediții s-au bucurat de un real succes, așa că întrecerea se va afla și în acest an în calendarul AJF Suceava. Mizăm pe participarea a aproximativ 20 de echipe, ce vor fi împărțite în patru turnee zonale, primele două clasate în fiecare turneu urmând să se califice la turneul final”, a precizat președintele Ciprian Anton.

Pentru a avea drept de joc, echipele trebuie să fie afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Suceava, iar jucătorii trebuie să aibă viza anuală AJF pe anul 2019. Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două reprize a câte 15 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie formată dintr-un portar, plus patru jucători de câmp. Fiecare formație poate miza pe un lot de maximum 20 de persoane, format din 16 jucători de câmp, doi portari, un antrenor și un delegat.

nci ediții ale Campionatului Județean de Futsal au fost câștigate de Bucovina Rădăuți (2015), Viitorul Adâncata (2016), Viitorul Liteni (2017), Stejarul Cajvana (2018) și Viitorul Negostina (2019).

Sursa foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava