Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, a participat, în perioada 5 – 8 martie a.c., la prima ediție a Târgului de Turism al Republicii Moldova. Evenimentul a fost organizat la Palatul Republicii, în centrul orașului Chișinău. În cadrul acestui eveniment, Consiliul Județean Suceava a beneficiat de un stand cu o suprafaţă de 8 metri pătraţi, principalul obiectiv constituindu-l promovarea Paştelui în Bucovina şi a ofertelor turistice specifice sărbătorilor pascale. De asemenea, nu au lipsit ofertele turistice pentru anul 2015, propuse de asociațiile turistice de profil și operatorii de turism locali. În acelaşi timp, pentru a asigura o mai bună vizibilitate a tradițiilor și obiceiurilor pascale din zonă și pentru a crește atractivitatea standului, un meșter popular a oferit demonstrații de încondeiere a ouălor.
Şeful Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, Dănuţ Burgheaua, a precizat ieri că peste 4700 de vizitatori, precum și reprezentanți ai masss mediei locale, au trecut pragul unicului târg de turism din Republicii Moldova din cursul anului, unde au fost prezentate cele mai noi tendințe din industria turismului.
Prima ediţie a târgului a reunit firme de profil, agenţii de turism şi tour – operatori, hoteluri şi pensiuni, organizaţii de promovare a turismului din Moldova, Bulgaria și România, care au prezentat oferta turistică a sezonului estival, dar nu numai.
La deschiderea oficială au luat parte președintele Federației pentru Promovarea Turismului din Republica Moldova, Alexandru Filipschi, și Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România. Dănuţ Burgheaua a mai declarat că materialele de informare și promovare turistică puse la dispoziția vizitatorilor, cu titlu gratuit, au constat în hărți turistice, broșuri de prezentare generală a județului în limbile română și rusă, CD-uri de prezentare a turismului balnear, calendarul evenimentelor turistice din județul Suceava, pliante de la diferite structuri de primire turistică și programul ”Paștele în Bucovina 2015”. El a adăugat că pe parcursul celor 4 zile de târg, persoanelor interesate li s-au furnizate informații cu privire la obiectivele și atracțiile turistice din județ, evenimentele anuale organizate de Consiliul Județean, infrastructura turistică, respectiv infrastructura de transport, de cazare, de alimentație publică, de agrement şi de tratament, tipurile de turism practicate în județ, ofertele pentru sărbătorile pascale, precum și materiale de promovare turistică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava