• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Programul Luna diasporei lansat la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, îşi face efectul. Mai mulţi tineri din Horodnic de Sus care muncesc în străinătate vor să investească în comuna natală. Primarul localităţii, Petrică Valentin Luţa a declarat că la sediul instituţiei au fost depuse 11 cereri prin care se solicită concesionarea de terenuri în vederea demarării unor investiţii. Asta după întâlnirea cu diaspora care a avut loc recent la Horodnic de Sus şi la care au participat aproximativ 1.000 de persoane, întâlnire la care a fost prezent şi Gheorghe Flutur. „Tinerii au solicitat concesionări de terenuri pentru diverse investiţii. Unul doreşte înfiinţarea unui atelier auto multifuncţional cu vulcanizare, altul vrea să construiască o pensiune agroturistică iar altul intenţionează să amenajeze un centru de agrement cu bazine de înot. Oamenii vor să investească dar vor să vadă că există receptivitate din partea autorităţilor”, a declarat Luţa. Un exemplu de reuşită, a spus primarul, îl reprezintă investiţia în baza sportivă din centrul comunei realizată de un diasporean cu bani proprii. Luţa a explicat că gazonul artificial folosit la terenul de sport este cel mai modern din judeţele Moldovei. Luna diasporei, pilon important  al programului „Hai în Bucovina” s-a derulat pe tot parcursul lunii august. Consiliul Judeţean a organizat diverse activităţi dedicate diasporei precum şi întâlniri cu sucevenii care muncesc în străinătate. De fiecare dată şeful administraţiei judeţene Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe diasporeni să investească acasă banii câştigaţi afară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava