Concert pascal
MOPAN Suceava

Înainte de sfârșitul acestui an școlar, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 a realizat o nouă acțiune umanitară alături de băiețelul ei și de micuții de la Liceul Teoretic Jean Monnet. Pentru Ela Crăciun acesta nu este primul gest în acest sens.

Anul acesta, de 1 iunie, prezentatoarea tv, Ela Crăciun, și-a propus să-l învețe pe băiețelul ei că această zi poate fi nu numai un prilej să primească daruri, ci și să ofere. Alături de copiii din clasele I-IV ale Liceului Teoretic “Jean Monnet” a organizat o strângere de fonduri și bunuri pentru orfelinatul din Băicoi. Despre această experiență, prezentatoarea jurnalului matinal de weekend de la Antena 3 a povestit pe blogul său, www.elacraciun.ro.

Săptămâna aceasta alături de micuți, Ela Crăciun a vizitat azilul de bătrâni de la Mânăstirea Pasărea. ” După vizita de la orfelinat, am promis că voi merge cu cei mici și la Mănăstirea Pasărea. Marțea aceasta, am făcut această vizită cu Alex, băiețelul meu și cu grupa pregătitoare B, condusă de Doamna Învățătoare Cornea si cu clasa a 3-a A condusă de Doamna Învățătoare Ionescu. Au venit cu noi și elevi din clasa a X-a. Mă bucur mult că o idee mică, simplă a ajuns acum să facă parte din proiectul educațional ”Sunt copil, dar mă implic!”, București, Ediția I 2013, Liceul Teoretic Jean Monnet. S-a adeverit că unde sunt mulți puterea crește, și de acest lucru au dat dovadă școlarii Liceului Jean Monnet”, a povestit prezentatoare pe blogul său.

Întreaga poveste o puteți găsi accesând www.elacraciun.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava