Concert pascal
MOPAN Suceava

La începutul acestei săptămâni a avut loc reunirea lotului echipei de handbal masculin CSU din Suceava. La prima strigare a antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei au fost prezenți toți cei 20 de jucători aflați în lot. Pentru universitari urmează 10 zile de antrenamente de reacomodare la efort și fizice, pentru ca apoi să vină partidele amicale. În 17 și 18 ianuarie, CSU din Suceava va primi pe teren propriu vizita echipei de prim eșalon valoric CSM Vaslui, așa cum a fost înțelegerea cu fostul antrenor al sucevenilor, Leonard Bibirig.
”Avem un program de pregătire intens și destul de scurt, dacă ne gândim cum era în urmă cu câțiva ani buni. Trebuie să reintrăm în formă repede și să ne concentrăm pe ce avem de făcut.
Toată lumea e bine și îl așteptăm cu încredere și pe Olariu, care are și el un tonus bun. Avem în față meciuri dificile și trebuie să fim cât mai bine pregătiți pentru a câștiga” a spus antrenorul Adrian Chiruț.
La fel de încrezători au fost și doi dintre jucătorii cu experiență de la formația suceveană, Alexandru Popia și Alex Juverdianu, ultimul, sărbătoritul zilei.
”Este primul antrenament al anului și avem fețele destinse. Nu se știe cum vom arăta peste o săptămână. Oricum, a fost o bucurie să ne reîntâlnim și sunt convins că va fi bine.
Așa cum am făcut și în prima parte a sezonului, vom juca toate meciurile la victorie și suntem focusați pe atingerea obiectivului propus, promovarea în Liga Națională” conchis extrema stângă Alex Juverdianu.
Primul meci oficial pentru CSU din Suceava va avea loc pe data de 2 februarie, atunci când sucevenii vor juca în deplasare cu Poli Iași. Echipa suceveană este în acest moment liderul seriei A a Diviziei A.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava