Concert pascal
MOPAN Suceava

Din nefericire, uneori, în spatele imaginilor de pe social media și a aparițiilor televizate se ascund adevărate drame. Chiar dacă sunt vedete, unele celebrități din showbiz-ul autohton nu au scăpat de furia bărbaților, fie că le erau parteneri de viață sau oameni pe care nu îi știau foarte bine. Alexandra Stan, Daniela Crudu sau Bianca Drăgușanu sunt doar câteva dintre vedetele care au încasat bătăi groznice, notează click.ro.

A fost un moment complet neașteptat: în 2013, Alexandra Stan a ajuns la spital, cu un ochi umflat și fața tumefiată. Cântăreața fusese găsită pe marginea străzii, de un echipaj al Poliției Rutiere, în Constanța. Cel vinovat de starea groaznică a Alexandrei era chiar impresarul ei, care îi era și iubit, Marcel Prodan.

Daniel Crudu a fost victima geloziei excesive. În 2020, ea a fost bătută atât de rău de iubitul ei croat, Sego Dubravko, încât a ajuns la Urgențe, cu nasul fisurat și cu mai multe contuzii la nivelul feței. Bărbatul s-a năpustit asupra vedetei cu pumnii și palmele și, după ce a bătut-o, a dat-o afară din casă, desculță.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ele-sunt-vedetele-care-au-incasat-bataie-sora-cu-512816.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava