Concert pascal
MOPAN Suceava

ElectroLive Session, primul Festival Internaţional de Muzică electronică şi Arte vizuale şi totodată cel mai important eveniment din regiunea de Nord-Est a ţării, debutează la Iaşi, vineri 22 mai 2015, începând cu ora 21.00. Centrul Expoziţional MOLDOVA, cel mai modern şi provocator spațiu pe care Iaşul îl deţine în acest moment, va fi gazda ediţiei de anul acesta.

Cu certitudine, evenimentul anului în domeniul muzicii electronice, ElectroLive Session, promite o ediţie energizantă şi efervescentă, avându-i invitați pe unii dintre cei mai fresh şi impresionanți artiști români şi internaționali din zonele fierbinți ale muzicii electronice de calitate.

„Make the city sound better” sau cum va deveni Iașul plin de ritm timp de două nopți

             Sub motto-ul „Make the city sound better”, vor exploda pe scena ieșeană cele mai noi şi inovatoare sound-uri, pline de ritm şi captivante, făcându-se auzită muzica noului trend din regatul unit al electronicii. Line up-ul de excepţie este întregit de vizualuri surprinzătoare şi platforme de imagine neconvenționale, conceptul festivalului fiind completat de spațiul „mind-blowing”, care va oferi un univers impresionant celor ce doresc să trăiască experiențe la un nivel inedit.

Iubitorii muzicii electronice sunt invitaţi să petreacă două nopți memorabile alături de artiștii de renume, care vor propune noi viziuni asupra producției şi versiunii live a muzicii electronice contemporane.

 

TELEPOPMUSIK, EXTRAWELT, THROWING SNOW și ZAMILSKA vin pe scena ElectroLiveSession Iași

             ElectroLive Session îi aduce pentru prima dată la Iaşi pe francezii de la TELEPOPMUSIK, una dintre cele mai importante trupe de muzică electronică din lume, cu un palmares de peste jumătate de milion de albume vândute pe glob de-a lungul carierei. Alături de ei, dar pentru prima oară în România, şi-a confirmat prezenţa EXTRAWELT, nume de referință în avangarda selectă a muzicii electronice germane, plasat în pole position la categoria „Best Live Act 2014” de „Faze”, revista cu cel mai mare tiraj din Germania. Din Marea Britanie, ajunge la Iaşi THROWING SNOW, londonezul electro, alesul caselor de producție și al celor mai cunoscute radio-uri din Londra.  Tot o premieră este ZAMILSKA, un adevărat fenomen al muzicii electronice, căreia i se oferă titlul de „regină a muzicii techno poloneze” în urma lansării, în 2014, a albumului său de debut, „Untune”.

ROCHIȚE, grupul care-a încântat lumea-ntreagă, vine la ElectroLiveSession

Invitaţi din „crème de la crème” a muzicii electronice romaneşti vor întregi această armadă a explorării sunetului augmentat de tehnologie: ROCHIŢE, unul dintre cele mai interesante grupuri de muzică electronică şi poate cel mai bine păstrat secret al scenei muzicale româneşti, apreciat în festivaluri şi evenimente de prestigiu din Londra, Berlin, Haga, Roma, Viena; VLAD CAIA, producător în mare ascensiune care, alături de Cristi Cons, a înființat proiectul SIT, impresionând ringuri de dans din întreaga lume, propriul lor label, Amphia, aflându-se în prim-planul muzicii electronice din România; TOMMA ALISTAR, nume relativ nou pe scena muzicii electronice româneşti, producător învăluit în mister şi totodată un proiect incitant ce combină beat-urile cu puls de dans, spaţialitatea nordică şi melodicitatea instrumentală; CASETOFOANE, cel mai nou experiment românesc care trasează noi coordonate pentru viitorul muzicii electronice, recondiționând beat-uri retro și tot ce e expirat din muzica disco a anilor ’80; CĂLIN, bucureşteanul recunoscut pentru colajele de sound-uri armonioase, în care se regăsesc stiluri muzicale diferite adunate preponderant în jurul genului Electronica. Şi nu în ultimul rând vom fi fascinaţi de Silviu Vişan aka DREAMREC, stâlpul de temelie al VJing-ului românesc, artist complex implicat în proiecte din cele mai diverse, de la video şi graphic design, la instalaţii concept alaturi de colectivul Apparatus 22 şi ANDREI COZLAC, cel mai valoros artist vizual ieşean, ale cărui proiecte de dată recentă au implicat importante colaborări cu renumitul regizor Radu Afrim.

Informații utile ElectroLiveSession

Bileterie

Abonamente în avans:  60 lei/ 2 zile, se pot achiziţiona de pe www.iabilet.ro , din reţeaua de distribuţie IaBilet şi din locaţiile partenere: Underground the Pub, Cafeneaua Acaju, Teos Cafe, Cărtureşti- Palas Mall, Stud Pass – Iulius Mall

Abonamente în seara festivalului: 80 lei/2 zile, se pot achiziţiona de la intrare.

Bilete: 45 lei/seară, disponibile doar la intrare, în ambele seri ale festivalului.

Transport:

  • autobuzele R.A.T.P. numerele 14 barat si 41 barat pe traseul: Rond Copou – Podu Roș – CUG II
  • autobuzele UNISTIL: numărul 27,  pe traseul Tătărași Nord – Baza 3 – Frigorifer – CUG II  și numărul 44, pe traseul: Piața Dacia – Gară Nicolina – Frumoasa – CUG II

Parteneri principali: Consiliul Judeţean Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi, Institutul Francez Iaşi, Institutul Cultural German Iaşi, Institutul Polonez Bucureşti.

Parteneri media principali: Kiss FM, Agerpres, Music Channel.

Parteneri de promovare: Evenimentul Regional al Moldovei, Ziarul de Iași, IasiFUN, AltIași.ro, Radio România Iași, Iașul Cultural, Tele M, Radio U, Radio HIT, Semne Bune, Agenția de Carte.

Parteneri speciali: Zile şi Nopţi, BestMusic, Palas Mall, Iulius Mall, StudPass.

ElectroLive Session este un proiect al Asociaţiei Compania FaPt – Fabrica de Artă şi Producţie Teatrală, organizat în parteneriat cu Underground the Pub.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava