Concert pascal
MOPAN Suceava

In aceasta primavara, Electrolux lanseaza in Romania UltraSilencer™ ZEN, cel mai silentios aspirator din lume, cu rezultate excelente la fiecare aspirare. Produsul revolutionar UltraSilencer™ ZEN este atat de silentios incat atinge un nivel de zgomot de doar 58 de decibeli, comparativ cu zgomotul produs de o conversatie obisnuita.

De mai bine de un deceniu, Electrolux este lider de piata in privinta celor mai silentioase aspiratoare si, din dorinta de a transforma sesiunea de curatenie intr-una relaxanta, a gandit cel mai silentios aspirator – UltraSilencer™ ZEN.

Studiul privind silentiozitatea aspiratoarelor

Electroux a realizat un studiu in urma caruia s-a constatat ca 36% dintre respondentii care utilizeaza aspiratorul sunt deranjati de zgomotul produs de acesta in timpul curateniei. Mai mult, 90% dintre consumatori au spus ca si-ar dori ca urmatorul lor aspirator sa fie mai silentios decat cel pe care il au acasa.

“Studiul nostru a aratat ca nivelul de zgomot este un lucru pe care trebuie sa il schimbam. Astfel, am dezvoltat o serie de imbunatatiri care au dus la noul model de aspirator – UltraSilencer™ ZEN”, a spus Jessica Baschke, Product Line Manager Floorcare and Consumables & Accessories, Electrolux.

Cu un nivel de zgomot de doar 58 decibeli, UltraSilencer™ ZEN este cel mai silentios din lume datorita imbunatatirilor de ordin tehnic realizate pentru mai multa liniste in timpul sesiunii de curatenie.

Imbunatatiri la nivel tehnic Sistemul Silent ZEN™ permite aspirarea fara a-i deranja pe cei din jur, datorita noilor straturi de izolare fonica, ce au rezultate silentioase in timpul curateniei. UltraSilencer™ ZEN este dotat cu furtunul , cu un interior neted care reduce zgomotul. Duza Silent ZEN™ a aspiratorului a fost imbunatatita cu noi caneluri pentru reducerea zgomotului pe covor, iar periile aspiratorului sunt mai silentioase pe podelele dure.

Furtunul se conecteaza la un tub cu diametrul de 36 de mm, creand o zona perfect inchisa si blocand propagarea zgomotului. Fiecare tub al aspiratorului este usor, realizat din aluminiu, cu o sectiune larga ce asigura un flux de aer optim, minimizand zgomotul in timpul aspirarii. De asemenea, se remarca imbunatatiri si o reducere a sunetului motorului, datorita noului sistem de suspenii, a suportului pentru sacul de praf, dar si a noului suport de filtru.

Linistit, agil, fresh

In ciuda silentiozitatii sale, noul are calitatile unui aspirator premium. Sistemul Motion Control™ asigura manevrabilitate usoara pe orice suprafata de aspirare, fie ca deplasezi aspiratorul lin sau dinamic. Are greutate mica si, datorita periei AeroPro™ 3 in 1, este simplu de manevrat in jurul mobilelor si in zona colturilor. Cablul de 12 m permite aspirarea pe o raza mare a casei, fara a fi nevoie sa schimbi prizele frecvent.

Aspirarea se va transforma intr-o experienta relaxanta datorita plicurilor odorizante S-fresh®, care elibereaza un miros placut in intreaga casa. Poti alege unul din parfumurile de pin, lamaie, trandafir, bambus, briza tropicala sau zahar brun.

In Romania, aspiratorul UltraSilencer™ ZEN de la Electrolux este disponibil in varianta albastra.

Pentru mai multe informatii privind cel mai nou produs Electrolux, te invitam pe pagina oficiala www.electrolux.ro sau pe pagina de Facebook ElectroluxRomania.

***

Electrolux este unul dintre liderii globali pe piata electrocasnicelor, dezvoltand solutii inovatoare, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a consumului, care indeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici si profesionisti. Produsele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Avand in portofoliu branduri respectate, precum Electrolux, AEG, Zanussi si Frigidaire, grupul vinde anual peste 60 de milioane de produse in mai mult de 150 de tari. In 2015, Electrolux a inregistrat vanzari de 124 miliarde de coroane suedeze, avand aproximativ 58.000 de angajati. Pentru informatii suplimentare, accesati: http://www.electroluxgroup.com.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava