Vineri seară un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc Compartimentul Rutier, în timp ce își desfășura atribuțiunile de serviciu pe pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani din Câmpulung Moldovenesc.

Întrucât s-a constatat că emana o puternică halenă alcoolică, șoferului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.

Acesta a fost de acord cu acest lucru, recunoscând că a consumat băuturi alcoolice, iar urmare a testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0, 77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După aceasta, persoanei i s-a adus la cunoștință necesitatea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, acesta fiind de acord, sens în care a fost condus la Spitalul Mun. Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei cu respectarea prevederilor legale.
S-a întocmit dosar penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava