Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto54 poze în acest set

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava a găzduit marți seară evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ!”, aflat la ediția a XI-a, organizat de Asociația Multicare Suceava, SEVA – Șanse Egale Valoare Autoritate, Intermedia Suceava, Monitorul de Suceava, Novaoptic cu sprijinul Primăriei Suceava și al Consiliului Local Suceava. Evenimentul cultural moderat de managerul interimar al Teatrului ”Matei Vișniec”,  Angela Zarojanu și de jurnalista Cătălina Biholar a fost unul de înaltă ținută și prin prisma invitaților speciali. Nu a lipsit primarul Ion Lungu care a transmis mesajul de susținere și apreciere pentru această acțiune culturală de tradiție.

Printre femeile premiate se numără medicii Monica Terteliu, Alina Maria Nistor și Irina Badrajan

De altfel el a înmânat și cele 11 premii pentru personalitățile feminine locale care s-au remarcat în ultimii doli ani prin responsabilitate socială, dăruire, civism, caritate și implicare în diverse activități. Este vorba de Ancuța Bodnar-campionă olimpică la canotaj, dr.Monica Terteliu-șefa secției de boli infecțioase a Spitalului Județean Suceava, dr. Alina Maria Nistor-medic specialist în cadrul secției ATI a Spitalului Județean Suceava, Daniela Dungeanu-directorul Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava, Anca Crăciun-fondatoarea Asociației ”Freamăt de Speranță” din Câmpulung Moldovenesc, Narcisa Marchitan-șefa Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Suceava, dr.Irina Badrajan- secretarul general al Colegiului Medicilor Suceava, Alina Cuciurean-directorul Colegiului Silvic Câmpulung Moldovenesc, Nicoleta Bogoș-președinta Asociației ”Licuricii Fericiți” din Câmpulung Moldovenesc, cernăuțeanca Dora Guzun-studentă la USV care face voluntariat în Vama Siret în criza refugiaților ucraineni , Irina Loredana Stănculescu-consulul general al României la Cernăuți.

Donații în bani pentru două fetițe gemene născute prematur și cu o afecțiune oculară gravă

Ediția 2022 a acestui eveniment cultural a avut ca obiectiv principal elogierea Reginei Maria a României, printr-o excepțională conferință cu texte din memoriile Reginei, tema fiind aleasă pentru a celebra 100 de ani de la încoronarea Reginei Maria. Momentul artistic în acorduri de chitară clasică, voce, pian i-a avut ca protagoniști pe Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Valentina Maria Tablan Popescu, Ciprian Reuț, Ilie Aurelian Zugrav și Johannes-Raimund Onesciuc.

Evenimentul a avut și o latură umanitară. Participanții au donat sume de bani pentru fetițele gemene Ioana și Maria Melenciuc, în vârstă de 5 luni, născute prematur și cu o afecțiune oculară destul de gravă, retinopatia de prematuritate. Surioarele și-au pierdut mama la naștere și sunt crescute de sora mai mare, Denisa, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul de Artă Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava