Concert pascal
MOPAN Suceava

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei, potrivit click.ro.

Ambele părți au păstrat tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio, dar în primul pictorial realizat după separare, pentru revista Viva, Elena Băsescu a fost extrem de sinceră și a dat câteva detalii interesante. „Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm.”, a povestit Elena pentru publicația amintită, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/elena-basescu-spus-tot-care-este-motivul-pentru-care-divortat-de-syda

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava