Concert pascal
MOPAN Suceava

După aproape doi ani de relaţie, EBa şi Cătălin ”Tomată” şi-au spus în iulie ”hasta la vista, baby!”. Fotoreporterii Click! au surprins, în exclusivitate, primele imagini cu fata fostului şef de stat şi tânărul afacerist: ea şi-a luat şofer, el este abătut şi încearcă să uite de necaz stând mai mult pe la pizzerie.

După ce s-a zvonit că s-a despărţit de Cătălin Gheorghe zis ”Tomată”, cei mai mulţi au spus: ”Vai, săraca EBa, a rămas singură cu trei copii. Cât de mult suferă”. Fals! Judecând după cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii Click!, Elena Băsescu este o femeie puternică şi se bucură din plin de viaţă, mai ales că are trei bijuterii de copii. Bruneta care arată demenţial la cei aproape 40 de ani pe care îi va împlini în aprilie şi-a luat un şofer care să-i mai uşureze munca. Bărbatul îi conduce Mercedesul alb, duce copiii la şcoală sau la grădiniţă apoi îi aduce acasă.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/romanesti/romanesti/exclusiv-elena-basescu-si-catalin-tomata-au-deja-vieti-separate-cum-i-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava