MOPAN Suceava

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Artista de muzică populară a fost foarte vehementă în privința antrenorului, pe care l-a criticat dur deoarece a îndrăznit să o lovească impresară, care este, până la urmă, mama copilului său, notează click.ro.

«Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei. Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară», a declarat Elena Merişoreanu la România Tv, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/elena-merisoreanu-a-dat-verdictul-in-meciul-2208033.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava