MOPAN Suceava

Îndrăgita solistă de muzică populară Elena Merișoreanu a catalogat ultimii doi ani ca fiind ani cu cruce neagră pentru folclorul românesc. A pierdut mulți colegi dragi, care s-au dus mult prea devreme! Solista nu contenește să-i plângă și să le aducă un omagiu la cimitir, ori de câte ori are ocazia, notează click.ro.

„Cred că ultimii doi ani au fost cei mai negrii, au fost ani cu cruce neagră pentru interpreții, colegii noștri din folclor. S-au dus foarte mulți săracii și e păcat pentru că mai aveau multe de spus în muzică. E trist! Nu știi pe care să-i mai plângi! Eu mă gândesc tot timpul la ei! Dar, uite că asta e viața! Dumnezeu să le facă drum acolo în corul îngerilor. Și ei ne privesc de acolo de sus, eu sunt convinsă. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta asta pe care o am. Pe mine, una, m-a iubit Dumnezeu și publicul. Atâta timp cât publicul care ne-a creat e cu noi și voi nu ne uitați, înseamnă că existăm!” a declarat Elena Merișoreanu, cu lacrimi în ochi, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/elena-merisoreanu-doi-ani-cu-cruce-neagra-pentru-2223169.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava