Concert pascal
MOPAN Suceava

După vestea că Sorin Oprescu are Covid, azi alte două vedete au ajuns pe lista infectaților cu temutul virus. Solistele Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani sunt internate la Institutul Matei Balş din Capitală, notează click.ro.

Cântăreața de folclor Elena Merișoreanu (72 de ani) a acuzat stări de rău în ultimele zile. Solista trebuia să participe joi seară la deschiderea unui centru de eveniemnte, din zona Pipera Tunari, dar nu a mai venit, anunțând organizatorii ca nu se simte deloc bine. Sâmbătă seara, starea de sănătate a solistei s-a agravat, iar cântăreața a chemat Salvarea pentru a fi dusă la spital. Acum ea se află internată la spitalul Matei Balș, după ce medicii au stabilit că este infectată cu noul coronavirus.

Tot la Institutul Matei Balş din Capitală a fost dusă, în urmă cu o săptămână, și Viorica de la Clejani, după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, potrivit sursei citate .

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/elena-merisoreanu-si-viorica-de-la-clejani-infectate-cu-covid-solistele-sunt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava