Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul Elena Udrea consideră că actuala guvernare USL nu va reuși să văruiască ceea ce a construit fostul guvern PDL. „Guvernarea USL nu e în stare să văruiască ceea ce a construit Guvernul PDL şi nu e în stare să taie panglicile proiectelor noastre”, a declarat Elena Udrea la Suceava. Ea a fost prezentă sâmbătă seara la Suceava pentru a-şi susţine moţiunea „Noul PDL. O nouă Românie”, cu care va candida pentru şefia PDL. La întâlnirea cu Elena Udrea au fost prezenţi peste 200 de democrat liberali, printre care prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, şi mai mulţi primari suceveni ai acestui partid. Candidatura Elenei Udrea a fost susținută, la Suceava, de fostul premier al României, primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc.
La începutul discursului său, Elena Udrea a spus că ar fi fost bucuroasă ca la aceste discuții să se fi întâlnit şi cu „bunul nostru prieten, Gheorghe Flutur”. În discursul său, Udrea a subliniat că PDL trebuie să devină principalul partid de opoziţie din România. „PDL a avut o guvernare responsabilă, care a schimbat faţa României. Noi am spus cinstit ceea ce putem şi ceea ce nu. USL i-a minţit pe români. Astăzi, românii trăiesc mai prost, şi văd că USL are o guvernare mincinoasă, coruptă şi care îi discriminează pe aleşii locali PDL”, a declarat Elena Udrea. Ea a adăugat că pentru PDL nu este suficient să fie în opoziţie pentru a creşte în sondaje, ci „trebuie să facem opoziţie în fiecare zi pentru a demasca ceea ce face greşit guvernarea USL.
Udrea a arătat că România este în momentul de faţă ţara care are cea mai mare rată a inflaţiei din rândul statelor din Uniunea Europeană, iar în fiecare zi se pierd noi locuri de muncă. Udrea a ţinut să precizeze că PDL trebuie să devină partidul care să sancţioneze erorile actualei guvernări USL. „Dacă nu vom face noi asta şi nu îi vom apăra noi pe români de lucrurile rele care se întâmplă în guvernarea USL o vor face alţii. Şi dacă se întâmplă asta, riscăm ca principalul partid de opoziţie să fie cel al lui Dan Diaconescu”, a mai spus Elena Udrea. Deputatul PDL a declarat că acest partid are nevoie de energie nouă, dar și de o schimbare rapidă.

.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava