• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei Ion Lungu îi donează unui elev de la Liceul cu Program Sportiv biletul lui la meciul de mîine de pe Stadionul „Areni” dintre Foresta și Steaua, contînd pentru 16-imile Cupei României la fotbal. El a declarat, astăzi, că tichetul său va ajunge la Cosmin Bujuc, elev în clasa a XII-a la LPS. Cu o zi în urmă, primarul afirma că va urmări partida Foresta – Steaua la televizor, şi nu va merge pe stadion, din respect pentru cei care au stat preț de cîteva ore la coadă la bilete, însă fără succes, fiindcă acestea s-au epuizat rapid. Ion Lungu mai spunea că îi va ceda tichetul său unui împătimit al fotbalului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava