• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada martie-noiembrie 2018, 994 de elevi și 46 de cadre didactice de la 24 de unități de învățământ sucevene au participat la proiectul educațional „Să vorbim despre bani și bănci”. Proiectul se derulează în baza unui Protocol de colaborare încheiat între BNR și Ministerul Educației. Inspectoratul Școlar a transmis că participanții au audiat prezentările reprezentanților Agenției BNR legate de istoria băncii centrale și a monedei naționale. Au fost prezentate și elementele de siguranță ale bancnotelor și monedelor românești aflate în circulație. De asemenea, elevii și profesorii au vizionat filmele educaționale „Istoria banilor”, „Elementele de siguranţă ale bancnotelor” şi „Viaţa bancnotelor”, realizate de BNR. IȘJ a mai comunicat că anul acesta Inspectoratul și Agenția BNR vor extinde activitățile educaționale pentru a facilita accesul cît mai multor elevi la cunoștințe din domeniul financiar-bancar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava