• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un spaţiu pentru elevii cu autism şi deficienţă mintală severă a fost inaugurat recent la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Gura Humorului.

Investiţia în valoare de circa 200.000 de lei s-a realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava într-un interval de timp foarte scurt, respectiv septembrie – decembrie 2014.

Directorul Centrului Şcolar, Mihail Ciocoiu, a declarat că la realizarea lucrărilor s-au economisit sume importante de bani arătând că o parte din mobilier a fost făcut în atelierele şcolii iar unele dotări s-au făcut din donaţii. „Am urmărit cheltuirea cu eficienţă cât mai mare a banului public”, a spus Ciocoiu.

Elevii au la parterul clădirii dormitoare elegant echipate, sală de mese cu dotările necesare, sală de jocuri şi relaxare senzorială, iar la etaj sunt şase săli de clasă spaţioase şi luminoase, grup sanitar, cabinet de terapii.

În imediata vecinătate mai au la dispoziţie două cabinete pentru terapia tulburărilor de limbaj şi un cabinet de kinetoterapie. „Considerăm că investiţia pe care am făcut-o şi-a atins scopul.

Am avut surpriza ca elevi cu autism care reacţionau violent la schimbarea de mediu să rămână să doarmă în Centru. E un semn clar că ceea ce am făcut noi aici e bine primit. Au fost mulţumiţi şi părinţii copiilor care ne-au promis sprijin în viitor”, a spus Mihail Ciocoiu. De serviciile acestui Centru beneficiază 32 de elevi cu autism şi deficienţă mintală severă din tot judeţul. Mai trebuie spus că  inaugurarea investiţiei s-a făcut în prezenţa şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gheorghe Lazăr.

Elevii autişti au la dispoziţie un spaţiu reamenajat la Şcoala specială „Sf. Andrei“ din Gura Humorului, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava