Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei 349 de elevi de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni au depus jurămîntul. Ei fac parte din seria ianuarie-noiembrie 2018, iar ceremonia a avut loc, astăzi, în Piața „Nada Florilor”.

Prezentă la eveniment, prefecta Mirela Adomnicăi de Suceava le-a spus elevilor: „Sînteți o generație specială, îmi doresc să ne vedem și la absolvire, fiindcă la 1 noiembrie 2018 se împlinesc 10 ani de școală militară la Fălticeni. Acum 10 ani, Centrul de pregătire și perfecționare s-a transformat în școală militară de subofițeri jandarmi. Este un moment important din viața dumneavoastră, vă felicit pe toți cei care ați depus jurămîntul astăzi pentru alegerea pe care ați făcut-o și vă urez succes în carieră. Indiferent de județul în care vă veți desfășura activitatea, Instituția Prefectului va conta pe voi”. În total, astăzi, peste 2.900 de elevi ai şcolilor de agenţi de poliţie şi subofiţeri ale Ministerului Afacerilor Interne au depus jurămîntul militar. În acest an, potrivit strategiei MAI de reducere a deficitului de personal, vor intra în sistem două promoţii ale şcolilor de agenţi de poliţie şi subofiţeri, adică peste 5.000 de agenţi şi subofiţeri promoţia Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, respectiv aproximativ 600 de ofiţeri, dar şi aproape 1.800 de angajaţi din sursă externă.

Elevii de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni au depus jurămîntul, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava