MOPAN Suceava

„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 22 Aprilie – 30 Mai. Premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 ron. Până la jumătatea perioadei de înscriere, s-au înscris școli din 20 de județe și din București.

Școlile din județul Suceava care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un videoproiector, un laptop și o imprimantă multifuncțională oferit de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot înscrie până în data de 21 Martie – detalii despre procedura de înscriere –www.EcoStuff.ro

“Ne bucurăm că putem sprijini și anul acesta proiectul „Școala Zero Waste”, de această dată la nivel național. Este o inițiativă foarte bună pentru a educa tinerii în legătură cu protecția mediului înconjurator, iar compania noastră susține formarea tinerilor și acțiunile care duc la un mediu viitor curat și sustenabil. Le dorim succes tuturor școlilor care se vor înscrie, dar și elevilor ambițioși în cursa pentru premiile extrem de atractive și folositoare.” Prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania și seful pe Cercetare și Dezvoltare Continental din România..

Cei mai silitori elevi vor putea câștiga un laptop, o bicicletă, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de alte mici premii și recompense. Vor fi acordate si cate două mențiuni pentru cei mai harnici și implicați elevi din fiecare județ participant. În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2014 vor primi câte o tabletă.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava