Concert pascal
MOPAN Suceava

Secția de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Suceava invită toți elevii pasionați de fotbal să se înscrie la admiterea pentru clasa a IX-a, profil sportiv, secția fotbal în anul școlar 2021-2022. Înscrierile se fac în perioada 7 – 14 iunie 2021 pe baza unui dosar care trebuie să conțină urmatoarele acte (click aici). Înscrierea se poate face la sediul liceului din G. Enescu 26A , Suceava

Secția de fotbal are în componență opt antrenori licențiați UEFA și participă atât în competițiile locale/județene organizate de AJF Suceava cât și în cele naționale sub egida FRF, având rezultate remarcabile în competiții cât și numeroase promovări de sportivi la seniori la echipe ca ACS Foresta Suceava, FCM Bucovina Rădăuți, ACS Șomuz Fălticeni dar și cluburi din afara județului Suceava ca Viitorul Constanța, FCSB, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani,etc. Amintim câțva din jucătorii promovați în ultimii 5 ani la echipele de seniori:

Născuți în anul 1998 – ACS Bucovina Rădăuți: Florescu Alin și Buziuc Cosmin. ACS Șomuz Fălticeni: Zamă Ionel.

Născuți în anul 1999:  ACS Bucovina Rădăuți: Coroamă Cosmin și Robert Ciobanu. ACS Șomuz Fălticeni: Ionescu Paul. ACS Foresta Suceava: Sumanariu Ruben și Onofraș Mădălin.

Născuți în anul 2000 – ACS Bucovina Rădăuți: Baicu Eduard.  ACS Șomuz Fălticeni: Sahlean Andrei. ACS Foresta Suceava: Cărbune Augustin.

Născuți în anul 2001 – ACS Șomuz Fălticeni: Robciuc Robert și Cazacu Alin. ACS Bucovina Rădăuți: Coajă Abel, Bejenar Daniel și Puha Marius.

Născuți în anul 2002 – ACS Bucovina Rădăuți: Eduard Ciobanu, Șpac Robert, Străjeriu Valentin și Pitic Alexandru. ACS Foresta Suceava: Cimbru Vlăduț. CSM Pașcani: Popa Claudiu.

Născuți în anul 2003 – ACS Bucovina Rădăuți: Nistor Mihai.  ACS Foresta Suceava: Hostiuc Ciprian și Popovici Andrei

Născuți în anul 2004: ACS Bucovina Rădăuți: Iulian Coroamă.

O bază sportivă excelentă, materiale diversificate, competența antrenorilor, competiții oficiale și amicale la juniori, echipă proprie de seniori, toate puse la dispoziția ta, gratuit, doar dacă devii elevul nostru! Toate acestea formează cadrul perfect pentru a progresa și de ce nu, pentru ați îndeplini visul de a ajunge fotbalist iar dacă din nefericire sau accident nu atingi acest deziderat cu siguranță la sfârșitul clasei a XII-a vei fi pregătit de a accede în școlile de poliție, jandarmerie sau la Facultatea de Educație și Sport și mai departe de a ajunge profesor, antrenor, preparator fizic, kineto-terapeut, etc. sau în orice alt domeniu vrei tu, având în vedere că se fac aceleași materii din curriculum cu excepția celor mai puțin importante, care au fost înlocuite de cele 2 ore de sport zilnice.

Deci, ce mai aștepți ??? …ne vedem la înscrieri!!!

În zilele  7,8, 9, 10, 13 și 14 iunie, între 9:00 – 18:00,  te așteptăm în fața LPS Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava