Concert pascal
MOPAN Suceava

Elizabeth Hurley și-a vândut ferma din Cotswolds cu 9 milioane de lire sterline, obținând un profit de 5,7 milioane de lire după 13 ani, notează contactmusic.com. Actrița din ´The Royals´ a cumpărat această proprietate din Cotswolds, Anglia Centrală, pentru 3,3 milioane de lire în anul 2002, pe când avea o relație cu viitorul ei soț, omul de afaceri indian Arun Nayar. Pe atunci s-a îndreptat către o viață la țară în cadrul acelei ferme și a început producția de carne organică, ce a fost pusă în vânzare la magazinul de lux Harrods.

Pe lângă construcția principală – o clădire protejată, de gradul II, cu 9 dormitoare și 6 băi – ferma include o casă de oaspeți, un apartament cu un etaj și câteva construcții anexe, printre care se află un hambar.

Proprietatea a fost inițial pusă în vânzare anul trecut pentru 6 milioane de lire, dar starul, în vârstă de 50 de ani, nu a reușit să găsească un cumpărător și a mai adăugat 300 de acri de teren, ceea ce înseamnă că acum moșia din Ampney Knowle cuprinde 410 acri de teren, conform sursei citate.

Analistul imobiliar Henry Pryor a declarat: ˝Doamna Hurley a fost, evident, bine sfătuită. Fermele au depășit până și prețurile caselor Mayfair în ultima decadă.˝ Cu toate acestea, Liz – care are fiul Damian, în vârstă de 13 ani – mai deține o altă casă la țară, în Doddington Hall, în apropiere de Ledbury în Herefordshire.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava