Concert pascal
MOPAN Suceava

Disciplina este secretul aspectului fizic plăcut al lui Elizabeth Hurley sau cel puțin așa susține vedeta, care lucrează din greu să se mențină în formă pe măsură ce îmbătrânește, scrie contactmusic.com.

Actrița din ´Royals´ – care a împlinit 50 de ani în luna iunie – a dezvăluit că a avut parte de perioade diferite în ceea ce privește atenția acordată aspectului fizic și că a fost nevoită să fie dură cu ea însăși uneori pentru a se menține în formă.

Ea a explicat: ˝Cu siguranță arăt diferit atunci când mă aflu în țară, când nu am părul făcut sau nu sunt machiată. În acele zile nu sunt fermecătoare cu siguranță. Dar în viața mea am avut perioade în care am fost nevoită să-mi conturez silueta. Am o greutate oscilantă, la fel ca toată lumea, și trec prin stadii în care am mai multă grijă de mine, dar o mare parte a carierei mele am fost nevoită să mă îngrijesc de aspectul meu fizic. Cred că a fi disciplinat ajută foarte mult.˝

Starul – care are un fiu de 13 ani, Damien, cu fostul ei partener de viață Steve Bing – este conștientă de faptul că nu poate scăpa de bătrânețe și a glumit în legătură cu faptul că are jumătate de secol de viață, iar acest lucru este îngrozitor, potrivit sursei citate.

Elizabeth a declarat pentru News.com.au: ˝Am avut parte de o aniversare hidoasă anul acesta. Nu e niciun secret că am 50 de ani! Norocul meu este că, pe lângă faptul că am fost prezentă în filme și televiziune, sunt implicată în industria cosmetică alături de Estee Lauder de foarte mult timp. Așadar am fost incredibil de privilegiată. Am avut parte de sfaturi de la cei mai buni consilieri și produsele cele mai bune la îndemână mulți ani. Dar la fel ca pentru fiecare om, totul se schimbă.˝

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava