Concert pascal
MOPAN Suceava
  • Creșteți productivitatea și reduceți timpul de nefuncționare folosind computere rugged.
  • Companiile de producție industrială pot economisi pe termen lung prin investiții în dispozitive mobile cu caracteristici speciale.
  • Dispozitivele mobile – instrumente critice pentru domeniul industrial.

Odată cu avansarea digitalizării și automatizării, computerele au devenit elemente indispensabile ale liniilor de producție și facilităților de stocare. Acestea sunt utilizate de angajați pentru a controla operațiunile, fluxurile de produse din depozite, echipele și fluxurile de lucru.

Deoarece sunt utilizate în puncte critice, dispozitivele mobile cum ar fi tabletele și notebook-urile, trebuie să funcționeze cu un nivel ridicat de fiabilitate și să fie pe deplin funcționale în toate condițiile. Rezultatele unor defecte la nivelul echipamentelor IT pot fi dăunătoare și pot avea un impact negativ asupra timpilor de lucru, a productivității, a livrărilor ulterioare și, în cazuri mai grave, pot provoca chiar întreruperi ale producției.

Prin urmare, alegerea dispozitivelor adecvate, construite în acest scop, este crucială pentru o afacere, în special pentru cele care operează într-o companie de producție industrială.

Producția industrială creează o cerere specială pentru computerele mobile

În prezent, companiile pot alege dintre sute de modele diferite de computere, ce oferă o gamă largă de funcții, sisteme de operare și game de prețuri pentru a-și susține activitățile de producție, logistică și alte activități mobile ale companiei.

Cu toate acestea, nu toate dispozitivele sunt la fel de potrivite pentru fiecare sarcină. În producția industrială, în special, dispozitivele utilizatorului final trebuie utilizate în cele mai multe condiții de testare:

  • Angajații trebuie să fie mobili în mediul lor de lucru și acest lucru poate reprezenta provocări pentru laptopurile sau tabletele convenționale, ceea ce poate duce la daune. Dispozitivele rugged sunt construite pentru a permite mobilitatea în medii dificile, sunt capabile să funcționeze eficient în condiții climatice extreme și să reziste șocurilor și căderilor accidentale.
  • În medii cu condiții dure, accidentele pot scoate ușor din uz un computer convențional. În cel mai rău caz, acest lucru poate duce la perioade de nefuncționare, foarte costisitoare, ale producției.
  • Pe lângă fiabilitatea ridicată, productivitatea angajaților trebuie asigurată în mod constant. Tabletele și laptopurile trebuie să poată fi utilizate în toate tipurile de condiții externe și trebuie să ofere durate și performanțe adecvate.

Prin urmare, companiile din sectorul producției și logisticii sunt sfătuite să se informeze cu privire la diferența dintre dispozitivele rugged potrivite pentru industrie și computerele convenționale.

Alegerea unui anumit tip de dispozitiv nu este întotdeauna simplă. Acest lucru se datorează faptului că analiza cost/beneficiu necesită o examinare aprofundată a mai multor factori. În plus, alegerea corectă depinde de procesele specifice de lucru, de mediul de utilizare, de preferințele utilizatorului și de buget.

În calitate de distribuitor al produselor Getac, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de computere rugged, ELKO Romania recomandă utilizarea modelului Getac V110. Ajuns la a șasea generație, notebook-ul fully rugged Getac V110 prezintă performanțe remarcabile, securitate de vârf în industrie combinate într-un design subțire și ușor – 2,1 kg și grosime de 39 mm. Proiectat pentru a oferi performanțe de top, V110 este echipat cu un procesor puternic Intel® Core™ de generația a 10-a, stocare flash și grafică receptivă, fiind cel mai rapid laptop rugged construit de compania Getac. Capabil să se transforme în tabletă, V110 are un ecran cu diagonala de 11,6” care utilizează tehnologia LumiBond® 2.0 pentru o claritate incredibilă atât în interior, cât și în exterior, în lumina directă a soarelui. Tehnologia tactilă revoluționară LumiBond® 2.0 conectează geamul afișajului cu panoul tactil și LCD, creând un singur panou mai durabil și mai ușor de citit, oferind în același timp un contrast mai bun și culori mai clare decât alte afișaje de laptop rezistente. Dispune de patru moduri tactile avansate (modul Touch, Glove sau Pen, plus un mod opțional Digitizer), iar stylusul hard-tip inclus permite utilizatorilor din teren să preia semnături și să efectueze note mai precise pe desene, hărți sau formulare.

Informații detaliate despre Getac V110 sunt disponibile pe site-ul producătorului, iar detalii despre modul în care acesta și celelalte produse rugged pot fi utilizate în soluții dedicate domeniului de producție industrială sunt disponibile prin intermediul specialiștilor ELKO România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava