MOPAN Suceava

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO,unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunțădisponibilitatea camerei de rețea AXIS P3255-LVE, ce încorporează capabilități de inteligență artificială și tehnologie Deep Learning.

De mai mulți ani, camerele de supraveghere video sunt o componentă esențială a sistemelor de securitate, reprezentând „ochii” operatorilor de securitate pe teren. De la sistemele CCTV din trecut și până la soluțiile de supraveghere moderne din ziua de astăzi s-au făcut progrese uriașe, atât din punct de vedere al performanțelor, cât și al funcționalității și flexibilității. Axis Communications a jucat un rol important în această evoluție, lansând prima cameră video de rețea din lume. Compania continuă să inoveze prin dezvoltarea de noi tehnologii și implementarea de noi funcții ce au făcut posibilă utilizarea camerelor de supraveghere video într-o varietate tot mai mare de scenarii, cu rezultate finale din ce în ce mai bune.

În România, produsele AXIS sunt disponibile prin intermediul ELKO Romania, care pune la dispoziția partenerilor locali cele mai noi produse și cele mai moderne soluții de supraveghere și securitate, bazate pe cele mai avansate tehnologii existente. Cu acest obiectiv în vizor, ELKOanunță extinderea familiei de camere P32 de tip dome disponibile în România. Noul model prezent în oferta sa – AXIS P3255-LVE – este o cameră adecvată pentru utilizarea la exterior, ce se remarcă prin încorporarea de capabilități AI și tehnologie Deep Learning.Datorită unei soluții de procesarede ultimă generație, care combină chip-ul Axis ARTPEC-7 cu o unitate pentru atribuții de deep-learning (DLPU), P3255-LVEeste un instrument de analiză video deosebit de puternic, oferind funcția de recunoaștere și clasificare automată a obiectelor.Chipset-ulsău dual permite astfel utilizarea soluției preinstalate AXIS ObjectAnalytics pentru a detecta și clasifica oameni și/sau vehicule, dar și pentru a face diferența între diferitele tipuri de vehicule existente (autoturisme, autobuze, camioane și biciclete sau motociclete). În plus, același hardware puternic poate fi folosit și pentru a rula aplicații terțe bazate pe AI. Aceste funcții pot rula la nivelul camerei (Edge), amplificând astfel viteza de lucru și posibilitățile de extindere a sistemelor de securitate.

La fel ca celelalte modele din seria P32, AXIS P3255-LVEfolosește tehnologie Forensic WDR (WideDynamic Range) pentru a îmbunătăți nivelul de detaliiîn cadrele cu iluminat ambiental complex. Totodată, Lightfinder 2.0 îmbunătățește vizibilitatea în situațiile în care nivelul iluminării ambientale este foarte scăzut, iar OptimizedIR permite filmarea în întuneric deplin, folosind soluția de iluminare IR încorporată. Nu lipsesc nici suportul bidirecțional pentru conținut audio și nici tehnologia Zipstream, care facilitează reducerea lățimii de bandă și a spațiului de stocare necesare, fără a afecta negativ calitatea vizuală a materialelor.Senzorul asigură o rezoluție Full HD, iar obiectivul are lungime focală variabilă, cuprinsă între 3.4-8.9 mm. Rezistența la intemperii și la tentative de vandalism este asigurată de o carcasă certificată IP66 și IK10, în timp ce securitatea cibernetică este garantată de EdgeVault.

Ideală pentru o multitudine de scenarii de utilizare din domeniul securității video, AXIS P3255-LVEva fi disponibilă partenerilor ELKO Romania din trimestrul 2.Distribuitorul aduce astfel în piață un nou echipament de ultimă generație, deosebit de puternic și extrem de versatil.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul:www.axis.com.Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând peste 400 de producători. Distribuitorul oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme în 11 țări din Europa.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home&office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smartcity – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Mai multe informații: www.elko.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava