MOPAN Suceava

Ellie Goulding a făcut terapie pentru a-și putea ține sub control furia și spune că soțul ei, Caspar Jopling, a ajutat-o foarte mult să devină o persoană mai calmă.

Autoarea hit-ului ‘Love Me Lile You Do’ – care s-a căsătorit anul acesta cu Caspar Jopling, în luna august – a povestit, potrivit contactmusic.com: „Obișnuiam să fiu mult mai irațională. Am făcut foarte multă terapie, iar acum am învățat să ascult mai mult oamenii și să vorbesc mai puțin. Nu mai sunt o persoană nervoasă, dar cu siguranță am luptat mult pentru a scăpa de această problemă.”

Cântăreața de 32 de ani a mai spus că soțul ei a fost cel care a ajutat-o foarte mult să devină o persoană mai calmă. „Când l-am cunoscut pe Casper, această furie parcă a dispărut. Am făcut acel lucru pe care toată lumea îl face atunci când întâlnește pe cineva care îi place foarte mult – am încercat să nu îmi arăt părțile negative. Am stat cu picioarele încrucișate, am fost foarte cuminte și nu am înjurat deloc. Acum am un inel pe deget, fac ce vreau eu! Dar, lăsând gluma, pentru că el este un om atât de calm, m-a ajutat să văd lucrurile într-un mod diferit. Cu Caspar m-am simțit instant mult mai calmă.”, a adăugat Ellie Goulding, conform sursei citate.

Încă un ajutor pentru stăpânirea furiei, Ellie l-a găsit în box. Ea a mai spus: „Dacă nu îți manifești sentimentele de furie, lucrurile nu devin mai bune. Nu e ceva de care trebuie să te rușinezi. Orice om se enervează, este doar despre cum faci față acestor sentimente, despre cum le controlezi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava