Concert pascal
MOPAN Suceava

Ellie Goulding a înresgistrat un cântec numit ‘Still Falling For You’, care va fi inclus pe coloana sonoră a noului film din seria ‘Bridget Jones’, ‘Bridget Jones Baby’, informează contactmusic.com.

Starul pop în vârstă de 29 de ani a lansat melodia pe 19 august şi se pare că există deja şi un videoclip, care conţine scene din pelicula în care Renee Zellweger va juca rolul principal, pentru a treia oară, potrivit sursei citate.

Nu este pentru prima dată când Ellie face muzică pentru un film. În 2015 a dat lovitura cu hit-ul ‘Love Me Like You Do’, care a fost inclus pe coloana sonoră a controversatei pelicule ‘Fifty Shades of Grey’, iar în 2014 a compus ‘Beating Heart’ pentru ‘Divergence’.

În altă ordine de idei, noul cântec al artistei a venit ca o mare surpriză pentru fani, în condiţiile în care Ellie a anunţat că ia o pauză de la înregistrat piese şi de la turnee. La începutul acestui an, cântăreaţa a declarat, potrivit sursei citate: “Voi scrie cântece în continuare, dar ultimii ani au fost atât de copleşitori încât am nevoie să mă retrag pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Este greu să fii mereu pe drum; pui orice altceva pe locul doi – familie, prieteni. Am ratat atât de multe nunţi şi zile de naştere. Ar fi frumos să mă trezesc dimineaţa şi să ştiu că nu am nimic de făcut.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava