Bruno Mars este sursă de inspirație pentru Ellie Gouldin.
Interpreta hit-ului ‘Starry Eyed’ a fost cu Mars în turneul său și spune că show-urile live pe care acesta le-a susținut au inspirat-o să-ți îmbunătățească propriile spectacole, informează contactmusic.com.

Cântăreața a declarat, potrivit sursei citate: ”Show-urile lui Bruno sunt fenomenale. Sunt cele mai tari show-uri pe care le-am văzut, lucru care m-a inspirat. Am citit recent un articol care spunea că m-am ‘americanizat’, că din fetița britanică timidă, care cânta la chitară, am devenit un mare star pop… Te adaptezi.. Nu poți doar să te prezinți în fața mulțimii și să spui ‘Bunăăă’.”

Ellie a scris albumul din 2012, ‘Halcyon’, după despărțirea de iubitul ei, Greg James, și chiar dacă susține că acum sentimentele ei s-au schimbat, la acel moment credea că ‘nu va mai câștiga în dragoste’ niciodată.
Artista a adăugat, potrivit aceleași surse: ”Eram atrasă de tristețe, de cântece triste. Cel mai trist vers pe care l-am scris este ‘I know I’ll always ache with an empty heart’. Asta plus tot ceea ce simțeam. Acum nu mă mai simt așa. Dar atunci simțeam că nu voi mai câștiga niciodată în dragoste.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava