Concert pascal
MOPAN Suceava

Ellie Goulding a mărturisit că logodnicul ei, Caspar Jopling, ar prefera ca ea să fie puțin mai sociabilă și mai petrecăreață.

Cântăreața preferă să stea în studioul de înregistrări ori să petreacă o noapte în liniștea casei sale, decât să iasă în oraș, spre deosebire de logodnicul ei.

Ellie, în vârstă de 31 de ani, a spus pentru The Sun, potrivit contactmusic.com: „Dacă sun pe cineva din agenda mea telefonică mă va întreba dacă s-a întâmplat ceva rău. Pentru că cine mă cunoaște știe că nu vorbesc la telefon cu nimeni. Caspar este mult mai sociabil decât mine, așa că, uneori, vrea să facem lucruri. Eu îmi doresc să stau la studio. El și-ar dori foarte mult să ieșim mai des și să facem diferite lucruri, dar eu pot fi foarte antisocială.”

În altă ordine de idei, într-un interviu acordat în urmă cu patru luni tot ziarului The Sun, Ellie a spus că îi datorează muzicii viața sa, pentru că a salvat-o din „ghearele” unei depresii puternice.

Cântăreața – care s-a confruntat în trecut cu atacuri de panică – nu știe dacă astăzi ar mai fi fost în viață, dacă nu ar fi fost talentată la muzică. „De la o vârstă foarte fragedă muzica este totul pentru mine. A fost cel mai bun prieten – cel mai puternic medicament pentru orice fel de durere ori supărare. De cele mai multe ori, a însemnat singurul mod în care am putut să mă exprim, să spun ce simt… așa că, dacă nu aș fi avut asta în viața mea, nu știu dacă astăzi aș mai fi aici.”, a povestit Ellie Goulding într-un interviu pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava