Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta Pop Ellie Goulding și rapperul Professor Green au fost desemnați de PETA (People of the Ethical Treatment of Animals) cei mai sexy vegetarieni ai Marii Britanii, informează contactmusic.com. Cei doi artiști au primit titlul ca urmare a faptului că au vorbit public în 2015, în interviuri și pe site-urile de socializare, despre beneficiile renunțării la consumul de carne.

Câștigătorii din anii trecuți au fost cântăreața Leona Lewis, modelul Lily Cole, actorul de comedie Russell Brans și Jay McGuiness.

Professor Green, pe numele real Stephen Manderson, a anunțat pe Twitter că a devenit vegetarian, în octombrie, anul acesta. El a scris, potrivit sursei citate: „Începând de astăzi, voi încerca să fac trecerea la un regim alimentar vegetarian. Am văzut câteva documentare care mi-au deschis ochii.”

În ceea ce o privește pe Ellie Goulding, ea a adoptat o dietă alimentară fără carne din 2014. De atunci, vedeta a declarat în repetate rânduri că se simte mult mai bine de când a luat această decizie. „Acum că am un regim alimetar echilibrat, mă simt și arăt mult mai bine.”, a spus ea pentru revista britanică Glamour. „Tenul meu este mai luminos, la fel și ochii – și atunci când mă privesc în oglindă, nu mai sunt atât de nemulțumită de aspectul meu.”, a mai spus cântăreața.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava