• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreaţa Ellie White a fost mereu preocupată să mănânce sănătos, mai ales de când este mămică. Şi, pentru că vrea să-i dea băieţelului ei, Mihai, numai mâncare sănătoasă, găteşte aproape zilnic. Face orice, de la ciorbe, supe, tocăniţe, până la preparate mai sofisticate. Ultima reţetă pe care a încercat-o a fost o îngheţată preparată doar cu ingrediente naturale. Reţeta le-a împărtăşit-o prietenilor, pe blogul ei, notează click.ro.

„Am folosit doar ce fructe aveam prin casă și in jurul casei (avem 4 vișini frumoși in curte) și m-am pus pe treabă. Am introdus în blender 2 banane decojite, 10 căpșuni, 2 piersici, 1 măr și un pahar de vișine (fără sâmburi), apoi am adăugat un iaurt cu 2% grăsime și o jumătate de pahar de lapte. Cum nu aveam forme de înghețată, am folosit o formă pentru chec din silicon pe care am pus-o la congelator. A iesit excelent!”, a povestit artista pe blogul ei, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ellie-white-ii-face-baietelului-ei-inghetata-bio-iata-reteta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava