• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Chiar dacă este o solistă cu un program încărcat, Ellie White doreşte să devină din nou mamă, scrie click.ro. Ellie White a fost surprinsă de reporterul emisiunii Click! de la Prima Tv în sala de fitness, unde lucrează ori de câte ori poate pentru a se menţine la o formă fizică optimă. „Încerc să ajung ori de câte ori pot şi fac cardio, anumite aparate, alături de antrenorul meu, iar în zilele când nu fac sală alerg după cel mic prin casă. Oricum eu sunt vegetariană şi recunosc că nu iau foarte uşor în greutate. După naştere am avut 15 kilograme în plus şi 10 din ele le-am dat jos în doar 2 săptămâni”., a spus Ellie, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ellie-white-vrea-sa-devina-din-nou-mamica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava