Comenzi MOPAN Suceava

Pentru cei care sunt caracterizați de stilul vestimentar sport și casual, în Iulius Mall Suceava s-a deschis, recent, magazinul Elly Fashion. Noua locație le propune clienților săi o varietate de modele de jeanși, pentru femei și bărbați.

Elly Fashion s-a deschis recent la etajul Iulius Mall Suceava, fiind un magazin dedicat celor care pun pe primul loc confortul în vestimentație. Clienții găsesc o gamă variată de modele de piese vestimentare din denim, care să răspundă oricăror preferințe, pentru domni și doamne. Jeanși în croiuri variate, skinny, drepți, cu design modern și într-o paletă generoasă de nuanțe, se află printre propunerile Elly Fashion. Totodată, cei care optează pentru un look casual și comod, găsesc cămăși din denim, de damă sau bărbătești.

În oferta Elly Fashion sunt incluse și genți pentru doamne și domnișoare. Elegante sau casual, din piele ecologică, cu detalii în trend sau clasice, gențile Elly Fashion răspund așteptărilor pasionatelor de accesorii la modă. În plus, pe lângă clasicele nuanțe de negru și maro, în noua locație sunt disponibile și modele de genți în culorile care se poartă în acest sezon. Elly Fashion are propuneri și pentru domni, prin borsete eficient compartimentate. 

Elly Fashion – Blugi pentru orice preferințe, în Iulius Mall Suceava, 8.2 out of 10 based on 23 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (23 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava