Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Elton John şi vechiul său colaborator, Bernie Taupin, vor primi premiul Johnny Mercer în cadrul galei Songwriters Hall of Fame, care va avea loc în luna iunie, la New York – o distincţie în semn de apreciere a muncii pe care au depus-o în industria muzicală, informează contactmusic.com.

Preşedintele Songwriters Hall of Fame, Jimmy Web, a declarat, potrivit sursei citate: “Unele albume sunt mai ‘intense’ şi mai importante decât altele, nu numai pentru că au fost foarte apreciate la momentul în care au fost scrise, ci şi pentru că mesajul pur pe care-l transimit este foarte puternic. Nu este chiar atât de uşor să scrii 10 cântece care să se poziţioneze în fruntea Top 40. Este ca şi cum ai înnota prin English Channel cu mâinile legate la spate. Stilul melodic şi inconfundabil al lui Elton John de a cânta la pian s-a dovedit a fi un acompaniament perfect pentru minunatele versuri ale lui Bernie despre relaţii şi despre viaţă.”

Printre artiştii care au mai fost distinşi cu premiul Johnny Mercer în cadrul galei Songwriters Hall of Fame se numără Stevie Wonder, Smokey Robinson şi Billy Joel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava