MOPAN Suceava

Sir Elton John vrea să se întâlnească cu președintele Vladimir Putin, anul acesta, pentru a discuta cu el legile aspre ale Rusiei împotriva persoanelor gay, potrivit contactmusic.com. Starul este de părere că o dezbatere pe această temă cu controversatul lider îl va ajuta în lupta pentru a schimba lumea în mai bine de dragul copiilor săi.

Cântăreţul britanic declarase anterior că doreşte să se întâlnească cu preşedintele rus pentru a discuta despre ‘atitudinea ridicolă’ a acestuia în ceea ce priveşte drepturile persoanelor gay din Rusia. După acea declaraţie, Elton John a fost victima unei farse telefonice, organizată de doi prezentatori ai unei emisiuni TV umoristice, care au pretins că erau preşedintele rus şi un translator al său. Muzicianul spune că nu s-a supărat după acea glumă, ci că a fost bucuros că, astfel, i s-a ivit șansa de a face ceva bun.

El a declarat pentru revista britanică ES: „Trebuie să ai simțul umorului când vine vorba de astfel de lucruri. A doua zi după farsă, oficiali de la Kremlin au luat legătura cu mine și se simțeau foarte rușinați de modul în care am fost tratat. La câteva zile după, am fost sunat de președintele Putin acasă… am vorbit vreo 10 minute. Curând voi merge la Moscova pentru a vorbi cu el față în față, la o ceașcă de ceai – care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla…?”

Rockerul spune că drepturile persoanelor gay nu va fi singura temă de discuție. „Nu este vorba doar despre drepturile persoanelor gay. Voi aduce în discuție orice problemă, doar pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.”, a mai spus Sir Elton John. El a continuat: „Nu îmi este frică. Voi spune tot ce cred. Ce pot să-mi facă? Dacă mă împușcă, nu au decât. Nu-mi pasă. Știi, iubesc viața, iubesc oamenii. Nu-mi place să văd copii morți pe plajele din Europa. Dar sunt optimist. Există mai mult bine pe lumea asta decât rău… Urăsc să fiu departe de copiii mei… Mereu încerc să fiu aproape de ei. Vreau să le ofer o copilările pe care să o iubească. Și să fiu un părinte de care să le fie dor. Vreau trăiască într-o lume bună.”

Faimosul cântăreț și soțul acestuia, David Furnish, au doi copii, Zachary, în vârstă de cinci ani, și Elijah, în vârstă de doi ani, care s-au născut prin intermediul unei mame surogat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava