Concert pascal
MOPAN Suceava

De curând, la parterul Iulius Mall Suceava s-a deschis magazinul Emanuelle Home, care le oferă clienților articole pentru un confort sporit și o casă primitoare.

Emanuelle Home este locația dedicată celor care își doresc să se bucure din plin de un confort optim al căminului. De aici pot alege articole de cea mai bună calitate, din materiale ușoare, realizate după un design special gândit pentru a oferi un grad maxim de comoditate. Pentru cei care acordă o grijă sporită familiei, Emanuelle Home le propune lenjerii de pat într-o gamă diversificată de modele și mărimi, cuverturi din țesături rafinate, perne moi, decorative și pentru somn, prosoape pufoase cu multiple dimensiuni, și multe alte accesorii și obiecte pentru casă.

Magazinul Emanuelle Home din Iulius Mall oferă și o selecție de pijamale și halate de baie, create din materiale de o înaltă calitate și după tipare lejere. În plus, seturile de baie pentru una sau două persoane sunt disponibile în multiple variante de culori și ambalate special pentru a putea fi făcute cadou persoanelor dragi. Articolele Emanuelle Home sunt create în ateliere din Turcia și răspund chiar și celor mai exigente preferințe.

Emanuelle Home, magazinul de la parterul Iulius Mall, este locul în care fiecare își găsește confortul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava