Concert pascal
MOPAN Suceava

Emeli Sande a confirmat că a divorțat de soțul ei, Adam Gouraguine, după doar 12 luni de mariaj.
Cântăreața în vârstă de 27 de ani a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că aproape a suferit ‘o cădere nervoasă’, în 2013, după ce s-a despărțit de cel cu care a avut o relație încă de la vârsta de 17 ani și spune că nici acum nu s-a împăcat cu gândul că și-a pierdut cel mai bun prieten.

Emeli – care s-a căsătorit cu Adam în Montenegro, în septembrie 2012 – a declarat pentru ziarul The Times: „Toată lumea a crezut că am luat-o razna. ‘Cum adică ai divorțat? Am fost cu toții la nunta ta în urmă cu câteva luni!’ Dar era ceva în interiorul meu care îmi spunea: ‘Nu așa ar trebui să fie viața ta. Pretinzi că ești altcineva.’ Este foarte greu să explic cuiva ceea ce am simțit. Nici măcar acum nu pot explica. Am simțit, pur și simplu, că trebuie să mă trezesc. Am dormit și s-au întâmplat multe lucruri în tot acest timp. Puteam să mă adun și să urc pe scenă pentru a cânta, dar nu știu, parcă era o reală… nu vreau să-i spun cădere nervoasă, dar așa s-a simțit.”

Artista a continuat: „[În situații de genul acesta] devii mai puternic pe zi ce trece. Cu fiecare zi încetezi să te tot învinovățești de anumite lucruri. Cred că am petrecut ultimele luni, nu neapărat în negare, dar refuzând să fac față lucrurilor care s-au întâmplat. Eu și Adam am fost împreună încă de când eu aveam 17 ani. A fost singurul meu iubit. Este singurul bărbat cu care am fost în ultimii 10 ani. Așa că, a fost mai greu pentru mine să accept pierderea relației noastre de prietenie decât ruperea căcniciei. Să am un prieten atât de bun atât de mult timp… pierderea lui a fost cel mai greu lucru din viața mea.”

Emeli a adăugat că regretă că s-a căsătorit cu Adam, pentru că viețile lor erau „atât de diferite”, dar a subliniat că nu are nici măcar un cuvânt urât la adresa lui și a spus că nu își va șterge tatuajul de pe partea stângă a pieptului (în zona inimii), care ilustrează o propozitie în limba sârba, și anume “Volim te Adame”, care înseamna „Te iubesc Adam”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava