Comenzi MOPAN Suceava

Emeli Sande a fost pasionată de muzică încă de mică, iar acum, se gândeşte să includă pe următorul ei album o piesă despre extratereştri, pe care a scris-o când avea doar şapte ani, informează contactmusic.com.

Ea a declarat, potrivit sursei citate: „Aveam vreo şapte ani când am compus primul meu cântec şi era despre extratereştri veniţi din spaţiu pentru a aduce dragoste în lumea întreagă. Ar trebui să-l includ pe viitorul meu album.”

Autoarea hit-ului ‘Heaven’ a mai spus că este foarte recunoscătoare părinţilor ei pentru sprijinul pe care i l-au oferit în carieră şi crede că talentul ei este ‘un cadou’ de la tatăl ei.
„Totul a venit natural încă de când eram o copilă, nu am învăţat nimic. Tatăl meu are o ureche muzicală minunată. Întreaga lui familie a fost pasionată de muzică şi, cu siguranţă, cred că talentul meu este un cadou din partea familiei tatălui meu. Toţi membrii familiei mele m-au susţinut mereu, au fost alături de mine la fiecare activitate de la şcoală, s-au asigurat să iau lecţii de pian şi de clarinet, s-au asigurat să am orice era nevoie. M-au făcut să simt că ceea ce făceam era foarte important, chiar şi atunci când aveam şapte sau opt ani. Acesta este cel mai important lucru.”, a mai spus Emeli Sande.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava