MOPAN Suceava

Emily Blunt a fost nevoită să refuze rolul Black Widow pentru că era blocată într-un contract cu Fox, potrivit contactmusic.com.

Vedeta din ‘Devil Wears Prada’ semnase să joace rolul principal în două producții Fox, iar filmările pentru una dintre ele, ‘Gulliver’s Travels’, s-au suprapus cu cele pentru pelicula Marvel, astfel că nu a putut să accepte rolul.

Emily Blunt a spus, conform sursei citate: „Chiar îmi doresc să lămuresc această poveste. Semnasem să fac ‘Gulliver’s Travels’. Nu mi-am dorit să fac acest film. Mi s-a cam frânt inima atunci, pentru că, de obicei, îmi asum deciziile pe care le iau și îmi place să fiu mândră de ele. Înseamnă foarte mult pentru mine – filmele pe care le fac – așa că a fost greu. Cei de la Fox au, într-un fel, control asupra ta. Erau alte filme pe care mi-aș fi dorit să le fac. La un moment dat am realizat că trebuie să scap de această înțelegere pe care o aveam, pentru că atârna greu pe umerii mei și nu îmi plăcea. În final, nu cred că se aștepta cineva să îmi fie forțată mâna. Cred că speri, ca om, că nu se întâmple asta. Țin extrem, extrem, extrem de mult la alegerile pe care le fac. Asta este tot ce am.”

Actrița în vârstă de 38 de ani a mai spus că nu a vorbit cu nimeni de pe platourile de filmare de la ‘Gulliver’ despre faptul că a refuzat rolul Marvel și că, în ciuda faptului că a ratat acea șansă, nu regretă, pentru că s-a simțit foarte bine la filmările producției Fox. „Nu am vorbit cu nicio persoană de platourile de filmare, pentru că erau cu toții niște drăguți și mi-a plăcut foarte mult să joc alături de ei. Chiar m-am simțit foarte bine, am râs cu toții, dar am avut și inima frântă pentru că nu am putut alege.”, a adăugat Emily.

Emily a mai mărturisit că, totuși, nu crede că genul de filme cu supereroi i se potrivește. „Îmi place Iron Man, iar când am primit oferta pentru Black Widow, eram obsedată de Iron Man. Am vrut să lucrez cu Robert Downey Jr. Ar fi fost uimitor. Dar nu știu dacă filmele cu supereroi sunt pentru mine. Nu cred că mi se potrivesc. Chiar nu cred.”, a mai spus ea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava