MOPAN Suceava

Emily Blunt preferă să joace roluri care să nu fie considerate „plăcute”. Actrița în vârstă de 33 de ani interpretează într-un nou film, ‘The Girl on the Train’ – bazat pe cartea cu același nume al autoarei Paula Hawkins, pe Rachel Watson, o femeie alcoolică. Emily a declarat că acest rol a însemnat pentru ea o oportunitate uriașă, pentru că este foarte greu să prinzi un astfel de personaj complicat în Hollywood-ul zilelor noastre.

Actrița a declarat, potrivit contactmusic.com: „Există această fațadă, pentru că vrem ca femeile să fie plăcute – cuvântul pe care îl urăsc cel mai mult la Hollywood acum. De fapt, eu vreau să joc roluri care sunt mai puțin plăcute și mai degrabă credibile.”

În ciuda comentariilor lui Emily, nu poate nimeni nega frumusețea sa naturală. Cu toate acestea, actrița, care este mamă a doi copii, urăște când primește scenarii care descriu caracterele doar din prisma modului în care arată, fără nicio altă referire la ceea ce se află în interior.

„Scenariul spune ‘Este blondă și vivace și foarte atrăgătoare’. Iar eu îmi spun ‘Cool. Cum este ea?’ Mereu mă irită.”, a mai spus Emily Blunt, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava