MOPAN Suceava

Eminem a mărturisit în cadrul unui interviu recent că, în timpul pauzei muzicale pe care a luat-o în urmă cu ceva timp, a fost tentat să scrie piese cu mesaj urât la adresa rapperilor Kanye West și Lil Wayne, pentru că era gelos pe succesul de care se bucurau aceștia.

După ce a încheiat turneul de promovare a discului ‘Encore’, în 2005, a luat o pauză muzicală și nu a mai revenit până la lansarea albumului ‘Relapse’, în 2009. În toată această perioadă, rapperul a recunoscut, potrivit contactmusic.com, că i-a fost foarte greu să treacă peste faptul că alți rapperi aveau succes și vroia să-și transpună gelozia în piesele sale.

”În acea perioadă de timp în care am stat departe de lumina reflectoarelor, am privit ce se întâmplă în lumea muzicii. Orice era cool în acea perioadă, pe oricine avea succes nebun. Aveam o părere extrem de proastă despre mine și despre piesele mele. Simțeam că mă transform într-un hater (un urâcios). Kanye și Wayne erau cei mai tari la acea vreme, ei mă ucideau încet. La un moment dat mi-am spus: ‘La naiba, omule, nu mai vreau să fac asta’”, a spus Eminem, potrivit sursei citate.

Apoi, Eminem a hotărât că cel mai bine este să facă abstracție de toți, după ce a realizat că, dacă ar scrie lucruri urâte despre colegii săi de breaslă, și-ar pune singur punct carierei sale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava