MOPAN Suceava

La doar o săptămână după lansarea albumului ‘Kamikaze’, Eminem s-a întors în studioul de înregistrări pentru a lucra la muzică nouă.

Rapper-ul în vârstă de 45 de ani  – pe numele real Marshall Bruce Mathers III – a lansat pe 31 august, pe nepusă masă, cel de-al zecelea album de studio – ‘Kamikaze’. Legendarul rapper a lansat noul disc la doar nouă luni după ce a scos pe piață ‘Revival’. În comparație cu majoritatea materialelor sale discografice, noul album este compus din 13 piese și are o durată de aproximativ 46 de minute. De producția lui s-a ocupat chiar el împreună cu Dr. Dre. ‘Kamikaze’ conține și colaborări cu tânăra Jessie Reyes, Joyner Lucas, Royce Da 5’9” și cu managerul său, Paul Rosenberg. Mai mult, pe noul disc este inclusă și o melodie ce se va regăsi pe coloana sonoră a filmului ‘Venom’, ce va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie 2018.

Lansarea noului album a fost însoțită de două mesaje din partea lui Eminem: „Shady lovește înapoi și dă și nume”, a scris Eminem pe Twitter, potrivit sursei citate, adăugând apoi: „Am încercat să nu analizez atât de mult albumul ăsta… audiție plăcută.”

Această mobilizare și poftă de a scrie ar putea avea o explicație – noul disc al lui Eminem cuprinde o melodie în care rapperul îl atacă pe Machine Gun Kelly, care publicase un mesaj pe Twitter în urmă cu câțiva ani. Acesta a spus că fiica lui Eminem, minoră pe atunci, este sexy. În piesa ‘Not Alike’, Eminem i-a transmis lui Machine Gun Kelly că a întrecut limita. Câteva zile mai târziu, Machine Gun Kelly a venit cu răspunsul sub forma unei piese în care îi răspunde lui Eminem. Acesta se autointitulează ‘Rap Devil’, făcând referire la porecla lui Eminem, ‘Rap God’.

Cât despre fani, aceștia sunt împărțiți în două tabere și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce răspuns îi va da Eminem lui Machine Gun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava