Concert pascal
MOPAN Suceava

În urmă cu câteva zile Nicki Minaj a dat naștere unor adevărate povești, după ce i-a confirmat unui fan de pe Twitter, sub formă de glumă, că are o relaţie cu rapperul Eminem. Rapperița, în vârstă de 35 de ani, pe numele real Onika Tanya Maraj, îl menţionează pe Eminem în piesa „Big Bank” pe care o cântă cu YG, iar în single-ul său „Barbie Tingz” cântăreaţa oferă indicii privind o relaţie cu un alb. Întrebată pe Twitter dacă se întâlneşte cu Eminem, cântăreaţa a răspuns simplu: „Da”.

Pe 27 mai, Eminem a vorbit, în timpul unui concert pe care l-a susținut în Boston, despre relația sa cu Nicki Minaj. Starul și-a întrebat fanii, potrivit contactmusic.com: „Vreau acum să îi transmit ceva iubitei mele, Nicki Minaj. Dulceață, voi fi acasă diseară pentru a lămuri lucrurile, să vedem cum vom proceda pe viitor. Hei, Boston, câți din cei prezenți își doresc să mă întâlnesc cu Nicki Minaj?”

Bineînțeles, mulțimea a fost extaziată. Rapperul a continuat: „Așa că, așteptați, încă o dată, să fim siguri, pentru a putea oficializa relația. Câți oameni din Boston vor ca eu să ies la întâlnire cu Nicki Minak? Ei bine… și eu vreau.” Mai târziu i-a transmis cântăreței: „Nicki, dacă auzi acest mesaj, dă-mi un mesaj, vom vorbi despre asta.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava