• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

„Hepatita C, o afectiune tacuta, cu efecte extrem de grave pentru  sanatate. Un simplu test va poate salva viata” este tema unei emisiuni  – eveniment care va fi difuzata in direct de catre TVR Iasi, in cadrul  campaniei nationale „Stii de Hepatita C”, in colaborare cu Asociatia  pentru Dezvoltare Sustenabila in Sanatate, joi, 7 iunie 2018, la ora  19.00.

In platoul TVR Iasi se vor afla, timp de o ora, medici romani de renume national si international: prof. dr. Anca Trifan, acad. prof. dr. Carol Stanciu, si dr. Catalin Sfarti, iar telespectatorii vor putea  apela 0232.20.90.35 pentru a intra in direct cu realizatorii si  invitatii. Vor fi abordate probleme locale si nationale in strategia  anti – hepatita C, dar si cazuri semnalate de catre fiecare telespectator in parte.

Regiunea Moldovei este considerata de specialisti si desemnata de  catre statisticile oficiale drept una „fierbinte” in ceea ce priveste  numarul de persoane infectate cu virusul hepatic de tip „C”, iar la  nivel national, se estimeaza ca aproximativ 600.000 de persoane poarta  virusul, Romania fiind pe primul loc in Europa la acest capitol si pe  cel al patrulea ca rata a mortalitatii cu aceasta cauza.

In lume, peste 150 de milioane de oameni sufera de Hepatita C.

Campania nationala „Stii de Hepatita C”, demarata in luna martie a  acestui an, are ca unic scop informarea populatiei asupra cauzelor si efectelor infectarii cu acest virus, precum si asupra faptului ca testarea este facila si gratuita, prin medicul de familie.

Ambasadorii campaniei „Stii de Hepatita C” sunt designerul Catalin Botezatu, cantareata Maria Carneci si chef-ul Catalin Scarlatescu.

Link-ul de promovare pentru emisiunea de la TVR Iasi:

https://www.youtube.com/watch?v=QLL-nHNH198&feature=youtu.be

Emisiune - eveniment la TVR Iasi, in cadrul campaniei nationale "Stii de Hepatita C", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava