Concert pascal
MOPAN Suceava

„Hepatita C, o afectiune tacuta, cu efecte extrem de grave pentru  sanatate. Un simplu test va poate salva viata” este tema unei emisiuni  – eveniment care va fi difuzata in direct de catre TVR Iasi, in cadrul  campaniei nationale „Stii de Hepatita C”, in colaborare cu Asociatia  pentru Dezvoltare Sustenabila in Sanatate, joi, 7 iunie 2018, la ora  19.00.

In platoul TVR Iasi se vor afla, timp de o ora, medici romani de renume national si international: prof. dr. Anca Trifan, acad. prof. dr. Carol Stanciu, si dr. Catalin Sfarti, iar telespectatorii vor putea  apela 0232.20.90.35 pentru a intra in direct cu realizatorii si  invitatii. Vor fi abordate probleme locale si nationale in strategia  anti – hepatita C, dar si cazuri semnalate de catre fiecare telespectator in parte.

Regiunea Moldovei este considerata de specialisti si desemnata de  catre statisticile oficiale drept una „fierbinte” in ceea ce priveste  numarul de persoane infectate cu virusul hepatic de tip „C”, iar la  nivel national, se estimeaza ca aproximativ 600.000 de persoane poarta  virusul, Romania fiind pe primul loc in Europa la acest capitol si pe  cel al patrulea ca rata a mortalitatii cu aceasta cauza.

In lume, peste 150 de milioane de oameni sufera de Hepatita C.

Campania nationala „Stii de Hepatita C”, demarata in luna martie a  acestui an, are ca unic scop informarea populatiei asupra cauzelor si efectelor infectarii cu acest virus, precum si asupra faptului ca testarea este facila si gratuita, prin medicul de familie.

Ambasadorii campaniei „Stii de Hepatita C” sunt designerul Catalin Botezatu, cantareata Maria Carneci si chef-ul Catalin Scarlatescu.

Link-ul de promovare pentru emisiunea de la TVR Iasi:

https://www.youtube.com/watch?v=QLL-nHNH198&feature=youtu.be

Emisiune - eveniment la TVR Iasi, in cadrul campaniei nationale "Stii de Hepatita C", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava