MOPAN Suceava

Jimmy Fallon, de 47 de ani, a fost lovit de ghinion! Comediantul care prezintă emisiunea ”The Tonight Show” începând din anul 2014 a povestit că s-a ferit cât a putut de virusul ucigaș pentru a nu-și dezamăgi telespectatorii. Culmea, Fallon le-a spus fanilor lui de pe Instagram că era vaccinat cu trei doze, notează click.ro.

Comediantul de 47 de ani le-a transmis fanilor vestea bolii în stilu-i caracteristic: ”Hei tipilor, în prima zi de concediu am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Eram vaccinat și cu booster ceea ce m-a ajutat să am doar simptome de o gravitate medie. Vreau să le mulțumesc doctorilor și asistentelor care mi-au salvat viața pentru că au insistat să ne vaccineze pe toți ăștia care suntem inconștienți și credem că putem învinge orice boală. Vreau să mulțumesc postului de televiziune NBC pentru că au impus testarea obligatorie la serviciu pentru că altfel nu aș fi descoperit din timp că sunt infectat și aș fi răspândit virusul și nu mi-aș fi iertat niciodată acest lucru”, a scris Fallon, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/emisiunea-the-tonight-show-in-carantina-407920.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava