MOPAN Suceava

Emma Bunton a mărturisit că ea era „diva” în trupa Spice Girls și că avea un stil aparte. Singurul lucru de care se ferea era purtatea imprimeurilor leopard, lucru care o caracteriza pe Scary Spice, potrivit contactmusic.com.

Vedeta în vârstă de 40 de ani, cunoscută ca Baby Spice în trupă, făcea ce dorea ea, iar colegele din Spice Girls, Victoria Beckham, Geri Horner, Mel B șI Mel C, îi permiteau, pentru că era cea mai mică dintre fete.

Întrebată dacă, în perioada în care făcea parte din trupă, era mofturoasă, ea a recunoscut: „Era bine să fiu cea mai mică, pentru că făceam ce doream. Eram o mică divă. Dacă spuneam ‘Vreau să stau pe locul de la geam în avion’, ele mă lăsau. Făceam totul după bunul plac.”

De asemenea, frumoasa blondă, avea propriul look, dar niciodată nu purta haine cu imprimeuri leopard, pentru că erau semnătura lui Scary Spice (Mel B). „Îmi plăceau foarte mult meșele mele. Într-un trening nu aș fi putut străluci niciodată, Doamne, nu. Iar hainele cu imprimeuri leopard erau semnătura lui Mel B, chiar dacă îmi plăceau și mie. M-ar fi omorât dacă m-ar fi văzut purtând așa ceva.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava