MOPAN Suceava

Emma Neagu, micuța gimnastă care ne-a impresionat până la lacrimi la „Românii au talent”, în prima ediție a noului sezon, a murit pe 7 aprilie, răpusă de cancer osos, boală cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani. Emma avea doar 15 ani și o voință de fier. În ciuda faptului că avea piciorul amputat, purtând o proteză, copila nu a renunțat la cea mai mare pasiune a ei, gimnastica, notează click.ro.

„Pe 25 iulie 2003, la ora 12:38, Emma s-a rostogolit și a aterizat în această lume. La 7 aprilie 2019 s-a înălțat și a sărit în afara ei, dar a lăsat pentru totdeauna o amprentă în inima noastră. Emma nu şi-a dorit să fie amintită drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“. Acesta este o parte dintr-un text publicat pe acest site, https://bit.ly/2v2OKJ3, care oferă detalii despre înmormântarea fetiței, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/emma-neagu-de-la-romanii-au-talent-inmormantata-canada

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava