Concert pascal
MOPAN Suceava

Emma Watson și-a dorit de mică, ca atunci când va crește, să fie Emma Bunton, potrivit contactmusic.com. Actrița era obsedată de vedeta din Spice Girls când era mică și chiar se certa cu una dintre prietenele ei care dintre ele să o interpreteze, Emma povestind, potrivit sursei citate: ”Eram obsedată de Spice Girls când aveam șapte sau opt ani. Îmi doream să fiu Emma Bunton. Era atât, atât de drăguță. Aveam o prietenă pe nume Ellie cu care mă certam mereu, pentru că ea credea că din moment ce are părul blond, ea ar trebui să fie Emma, iar eu îi spuneam că numele meu este tot Emma, așa că eu ar trebui, sigur, să fiu Emma Bunton. Asta a durat luni de zile.”

Pentru pelicula ‘The Bling Ring’ – care este bazată pe o poveste adevărată despre un grup de tineri care jefuiește proprietăți care aparțin celebrităților, în Los Angeles – Emma a filmat la reședința lui Paris Hilton, dar, chiar dacă i s-a părut fascinant, a mărturisit că nu-i plac deloc celebritățile TV în viața reală.

Tânăra actriță a adăugat, conform aceleași surse: ”(Casa lui Paris Hiltom) este, parcă, inspirată din moda Disneyland. Nu am văzut niciodată atât de mulți papuci la un loc. Ea chiar trăiește ca o vedetă, a fost fascinant… Ca actriță, cred că încerci să te detașezi de acest statut de celebritate, de oamenii care sunt faimoși pentru că sunt faimoși.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava