Concert pascal
MOPAN Suceava

Emma Watson – care în prezent are o relație cu jucătorul de rugby Matthew Janney, 21, care studiază la Universitatea Oxford – a spus în cadrul unui interviu recent, potrivit showbizspy.com, că nu iese la întâlniri cu bărbați faimoși.

”Nu ies la întâlniri cu bărbați faimoși.”, a spus Emma pentru editorii revistei ELLE, apoi a adăugat că urăște și dezavantajele unei relații cu o persoană care nu este faimoasă. ”Nu cred că este corect ca, dintr-o dată, detalii intime din viața lor personală să fie făcute publice din cauza mea. Mi-aș dori să-i pot proteja.”, a mai spus actrița. Într-o altă ordine de idei, Emma a dezvăluit recent că-i este greu să se stabilească definitiv într-un anumit loc.

”Oamenii mă întreabă mereu: ‘Unde locuiești? Ce faci?’ Nu știu. Sunt prea tânără să decid acum dacă vreau să locuiesc în New York sau în LA sau oriunde altundeva. Și chiar am încercat, în ultimii trei ani, să găsesc răspunsuri. Chiar ar trebui să știu! Ar trebui să mă stabilesc undeva!”, a spus Emma Watson, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava